Кропивницький: бюджет 2017 має бути прийнятий вчасно,- Андрій Райкович

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 684 | Коментарі: 0

На цьому сьогодні, 10 жовтня, під час апаратної наради наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

Всі виконавчі органи вже повинні бути в активній фазі підготовки ключових параметрів програм бюджету наступного року і перспективних програм розвитку міста на найближчі роки.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

- Я застерігаю керівників виконавчих органів, особливо ЖКГ, управління комунального будівництва, гуманітарний блок – розшевеліть свої фахівців, працюйте з депутатами, з експертами, робіть можливе і неможливе, але програми і бюджет мають бути прийняті вчасно! – наголосив міський голова. - Щоб не в березні чи квітні ми їх приймали, потім літо-осінь-тендери, а нормально освоювати кошти ніколи! Це ганьба наша спільна, що ми допускаємо «перехідні» об’єкти. Це – не нормальне господарювання.

Роботу з підготовки фахівці міської ради проводитимуть спільно з головами профільних комісій, депутатами. За словами міського голови варто було б провести громадські сходи, публічно обговорити актуальні першочергові об’єкти по кожному округу, в присутності громади, преси, активу кожного району. Заслухати квартальних, завбудинками.

- Ми відчуємо свіжі нагальні потреби і буде більше розуміння, як рухатися далі і на що витрачати кожну копійку. Думаю, це можна організувати швидко – зауважив Андрій Райкович.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool