Кропивницький: буде припинено централізоване водопостачання

Листопад 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1693 | Коментарі: 0

До відома населення, керівників підприємств, організацій і установ міста Кропивницький та селищ Соколівське, Молодіжне, Підгайці, Созонівка

Для проведення аварійних ремонтних робіт на магістральному водогоні, по якому вода подається на ВНС «Зона 2А», з 0-00 год. 07.11.2016р. буде припинено централізоване водопостачання правобережної частини міста а саме:

вулиць Генерала Жадова, Попова, Пацаєва, Героїв України, Юрія Коваленка, Волкова, Біляєва, Соборної, правобережної частини вулиці Вокзальної; мікрорайонів Черемушки, Радій, Олексіївка, Шкільний, Озерна Балка, Нова Балашівка, промислова зона;
селищ Соколівське, Молодіжне, Підгайці, Созонівка.

Відновлення водопостачання планується після 5-00 год 8.11.2016р.

Просимо зробити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності.

Централізоване водопостачання лівобережної частини міста, Масляниківки та селищ Гірниче, Арнаутово, Сонячне буде здійснюватись у повному обсязі.

Адміністрація ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Телефони для довідок: 56-12-73, 56-34-18
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool