Кропивницький: біля супермаркету у двох чоловіків виявили наркотичні речовини

Квітень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

До працівників групи затримання поліції охорони звернулися громадяни та повідомили, що біля одного з супермаркетів міста невідомі, знаходячись в автомобілі, вживають наркотичні засоби.

Не гаючи часу, поліцейські здійснили відпрацювання території з метою припинення правопорушення. Правоохоронці провели поверхневий огляд чоловіків, що перебували в транспортному засобі. У результаті в одного з них виявили шприц із речовиною білого кольору, об'ємом 3 мл.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Під час огляду автомобіля, в бардачку поліцейські виявили три шприци, об'ємом 20, 10 та 5 мл, два з яких із рідиною коричневого кольору, схожою на наркотичну.

За цим фактом проводиться перевірка, наразі особам інкримінують правопорушення, пов’язане з незаконним зберіганням наркотиків.

Зловмисниками виявилися мешканці Кропивницького, які вже притягувалися до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних речовин, а один із них знаходився в розшуку за розбій та переховувався від суду.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool