Кропивницький: бібліотекарі роблять дозвілля дітей не тільки приємним, а і цікавим

Червень 14, 2019 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

Центральна міська бібліотека для дітей має широкі можливості для того, щоб зробити дозвілля дітей не тільки приємним і цікавим, а й змістовним.

В цьому переконалися вихованці дитячого закладу відпочинку «Дивосвіт» при НВО № 35, які майже щодня відвідують книгозбірню і беруть участь у заходах в рамках програми «Літо. Книга. Творчість».

Тут вони грають, співають, розвивають творчі здібності та демонструють свої таланти, не забуваючи про читання.

Щотижневий цикл «МультКіно і книга» - один із них. Переглянувши уривки мультфільмів, знятих за літературними творами, діти з ентузіазмом змагаються у конкурсах на кращого знавця мультяшних героїв, «крилатих» виразів і пісень. Змінені сюжети фільмів і пропущені епізоди спонукають до більш вдумливого, уважного прочитання творів.

Щодня творчий колектив бібліотекарів прикладає максимум зусиль, щоб відвідини закладу були для дітей бажаними та яскравими як саме літо! 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool