Кропивницький: бібліотекарі провели віршований «зорепад»

Березень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2248 | Коментарі: 0

Поринути у світ поетичного слова відвідувачам бібліотеки та надати можливість молодим талантам заявити про себе мали на меті працівники філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького, які у Всесвітній день поезії провели День інформації «На поетичній хвилі».

Користувачі бібліотеки потрапили під віршований зорепад «Хай поезія лунає», ознайомилися з поетичними збірками майстрів пера рідного краю, переглянули видання, як відомих українських поетів, так і сучасних, що експонуються у читальній залі на книжковій виставці «Поезії чарівне слово». Додала позитивного настрою акція, під час якої читачі декламували вірші, які щойно пригадали та шанс-вікторина на знання сучасної української поезії.

Торкнулися душ учасників години музично-поетичного настрою «Все, що душа довірила словам» вірші знаменитих українських поетів – Івана Франка, Ліни Костенко, Василя Симоненка, Миколи Вінграновського, Василя Стуса та змусили відчути їх по-новому у музичній інтерпретації.

В усі часи поезія надихала, звеличувала, спонукала до творчості, додавала буденності яскравих незвичних кольорів, змінювала світ на краще, торкалася до найпотаємніших струн душі людської.

Кропивницький: бібліотекарі провели віршований «зорепад»

Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool