Кропивницький: бібліотекарі провели конкурс-гру для старшокласників

Лютий 20, 2018 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

Голосую за професію - під такою назвою бібліотекарі філії № 16 міської централізованої бібліотечної системи провели конкурс-гру для старшокласників ліцею №8.

Мета заходу: ознайомити старшокласників із переліком професій взагалі та з тими, що мають сталий попит на ринку праці; розкрити суть правильного вибору професії; зорієнтувати учнів на свідомий вибір майбутньої професії; виховувати у дітей любов до праці, повагу до людей будь-якої професії .

В ході заходу було проведено: вікторину "Відгадай професію", тест "Чи знаєте ви професії", гру "Аукціон" (по характерним ознакам визначити професію), гру "Сама-сама" (назвати професії, які найбільш підходять даній характеристиці), гру "Один день з життя..." (скласти розповідь тільки з іменників про звичайний день працівника заданої професії), пантоміму "Відгадай професію" (за допомогою жестів показати загадану в завданні професію). 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool