Кропивницький: бібліотекарі провели арт-терапію

Березень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2189 | Коментарі: 0

21 березня свято світового масштабу - Міжнародний день лялькаря. З цієї нагоди, в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, в філії №1 була проведена арт-терапія «Мій найкращий друг», яка приурочена лялькам, які супроводжують нас все життя.

Лялька - сама древня з всіх іграшок - з'явилася майже одночасно з появою людини. І завжди була і є поруч з нею, приймаючи різноманітний вигляд і виконуючи будь-які функції.

На захід бібліотекарі запросили читачів молодшого шкільного віку ЗШ №29. Для дітей вони підготували цікаву бесіду «Чи всі ляльки одинакові?»; творчу хвилинку «Історія про мою ляльку»; вікторину «Відгадай іграшку» та калейдоскоп цікавих новин «80-річчя нашому Ляльковому театру». Підсумком заходу було складання вітальної листівки театральному колективу Кропивницького обласного театру ляльок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool