Кропивницький: бібліотекарі організували цікаву «мандрівку»

Серпень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 482 | Коментарі: 0

З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора в бібліотеці-філії №10 відбувся відеоперегляд «Держава наша – вільна Україна»

Юні користувачі провели мандрівку в славні періоди історії нашого народу, розповіли про національні та народні символи України. А переглядаючи літературу на виставці «Історія України: минуле і сьогодення», учасники заходу дізналися про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок у цей процес. А закріпили здобуті знання з історії рідного краю під час конкурсу «Чи знаєте ви?».

Діти висловили свої думки, що треба для того, щоб відчути себе справжнім патріотом. Читали улюблені вірші про Україну та слухали патріотичні пісні.

Завітайте до нашої бібліотеки у державні свята, та дізнайтеся ще більше про історію нашої країни, державотворення, державні символи і їх значення, життя та діяльність відомих людей, їх роль і значення у розбудові України.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool