Кропивницький: бібліотекарі організували інформаційний коктейль

Липень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 729 | Коментарі: 0

Свято – це не тільки і не стільки застілля, скільки вміння створити святковий настрій та провести незабутній день разом з родиною та друзями. 

Про головні українські свята - історію, традиції,прикмети, ритуали,а ще пісні,святкові рецепти, ігри та забави, про все це, дізналися користувачі книгозбірні №9.

26 липня в бібліотеці-філії №9 проходив День інформації «Кольори та мелодії українських свят». Протягом дня проводились цікаві та різноманітні заходи для різних категорій користувачів.
Чимало інформації про рідну країну користувачі бібліотеки почерпнули із книг та друкованих періодичних видань, що були представлені на книжковій виставці «Люба моя Україна», інформаційного коктейлю «Український віночок».

Молодші користувачі приймали участь у казковому асорті , дізналися звідки у веселки сім кольорів, що цю послідовність кольорів легко запам'ятати, якщо вивчити таку фразу :
« Чапля осінь жде завзято, буде сани фарбувати», кожне слово якої розпочинається на літеру, що відповідає кольору.
Відвідувачі Інтернет-центру книгозбірні цього дня мали змогу переглянути документальні фільми, в яких висвітлені звичаї, традиції, а також культурні, соціально-економічні та наукові досягнення українців.

День інформації став справжнім подарунком для всіх шанувальників української культури.

   


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool