Кропивницький: Андрій Райкович за годину прийому розглянув сім звернень

Жовтень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань. За годину, що тривав прийом, Андрій Райкович розглянув сім звернень від кропивничан.

Коло проблем, що піднімали мешканці обласного центру обширне – від асфальтування прибудинкових територій, до виділення житла та відключення від централізованого опалення.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Одна із жительок мікрорайону Новомиколаївки просила впорядкувати внутрішньо- будинкову територію. Жінка бідкається, у дворі – самі ями, й люди змушені ходити по бездоріжжю. Начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко запевнив, що до кінця року роботу виконають.

Було людям і за що дякувати. Кажуть, завдяки роботі «Гарячої лінії» міського голови їх прохання та питання почали вирішувати швидше та ефективніше. За результатами розгляду усіх питань, що підняли сьогодні містяни, Андрій Райкович надав доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради. Усі порушені питання взяті на контроль, а заявники отримали необхідні консультації та роз’яснення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool