Кропивницький: Андрій Райкович та Андрій Табалов вітають працівників харчової промисловості

Жовтень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

Шановні працівники харчової промисловості!

Серед тисяч кропивничан, які працюють в різних галузях промисловості, саме Ви, працівники харчової промисловості, виконуєте найблагороднішу та найпочеснішу роботу виготовляєте - смачну продукцію до столу українців.

Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем працівника харчової промисловості України!
Своєю невтомною і сумлінною працею і в свята і в будні Ви примножуєте кращі традиції української кухні і задовольняєте смачним товаром смаки найвибагливіших споживачів.

Завдяки впровадженню новітніх технологій, застосуванню кращого вітчизняного досвіду, розширенню асортименту, поліпшенню якості продукції Ви все впевненіше завойовуєте провідні позиції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Бажаємо Вам успіхів у Вашій нелегкій праці, оптимізму, невичерпної енергії, добробуту і достатку!
Нехай кожна започаткована Вами справа буде успішною. Щастя, здоров’я, благополуччя і впевненості у завтрашньому дні Вам і Вашим родинам!

З повагою Міський голова Андрій Райкович Секретар міської ради Андрій Табалов


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool