Кропивницький: Андрій Назаренко подякував депутатам обласної ради за підтримку

Січень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко подякував депутатам обласної ради за підтримку рішення про дофінансування будівництва відділень екстреної медичної допомоги в обласній лікарні, Світловодській, Гайворонській і Добровеличківській районних, лікарні швидкої медичної допомоги в Кропивницькому й Олександрійській міській сьогодні, 26 січня.

«Дякую депутатам обласної ради, які сьогодні підтримали рішення про дофінансування будівництва приймальних відділень. Ви зробили дійсно важливу справу!», – сказав очільник Кіровоградщини.

Він підкреслив, що нові приймальні відділення держава оснастить цифровими рентгенами, апаратами УЗД і МРТ або КТ-апаратами.

«Нові відділення – це сучасні об’єкти екстреної меддопомоги. А з новою технікою вони відповідатимуть європейським стандартам. Якщо, наприклад, швидка привезе пацієнта після ДТП із політравмами, медики зможуть на місці надати необхідну допомогу! А ми всі знаємо, у критичних, ургентних ситуаціях рахунок іде на хвилини. Разом із державою за підтримки обласної ради даємо лікарям додатковий ресурс рятувати життя, а людям – шанс на той самий порятунок», – наголосив Андрій Назаренко.

Голова облдержадміністрації додав, будівництво планують завершити за кілька місяців.
Нагадаємо, раніше перший заступник голови ОДА Валерій Жалдак заявив, що частина приймальних відділень, де ведеться будівництво, готова на 90-95%, а частина на 70-80%.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool