Кропивницький: абонплата на газ - інформація відсутня

Квітень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 2034 | Коментарі: 0

Сьогодні, 1 квітня, в день сміху багатьом мешканцям Кропивницького не до сміху, бо всі ЗМІ сповіщають о введені абонплати за газотранспортування блакитного палива до кожної домівки.

Деякі мешканці нашого міста сьогодні намагались узнати, який з сьогоднішнього дня тепер буде тариф на газ та яка буде вартість щомісячної абонплати.

На це питання у газовій службі відповіли, що на данний час інформація відсутня. А на запитання, коли буде відомо? Відповідь була: «Подзвоніть у середині квітня»
Намагаясь сьогодні з ранку зайти на офіційний сайт газового підприємства у Кропивницькому, це було зробити не можливо. Сайт не відкривається

По телебаченню всі канали передають інформацію, що щомісячна абонплата буде введена для всіх споживачів, та її платити прийдеться навіть , коли не спалив ні одного кубу газу. Розмір цієї абонплати буде залежить від газового устаткування у помешканні

Тариф за куб газу обіцяють знизити до 6 гривень, але за одну газову плиту абонплата буде більше 50 гривень на місяць. У кого ще є газова колонка чи котел, будуть платити в середньому 92 гривни в місяць , і це не залежить КОРИСТУЄТЕСЬ ви газом , чи ні.

читайте також: Над мешканцями Кіровоградщини проведуть експеримент

Кропивницький, абонплата на газ, газ и деньги, фото денег и газа, фото Игоря Филипенко

Кропивницький: абонплата на газ - інформація відсутня


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool