Кропивницькі велосипедисти гідно представили місто на чемпіонаті України

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

У Харкові відбувся чемпіонат України та третій етап Кубку України з велосипедного спорту (велокрос). У змаганнях взяли участь 125 спортсменів із 12 команд.

Високі результати продемонстрували учні комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради». Так, у гонці з роздільним стартом чемпіонату України Артем Шевцов став чемпіоном України, а Руслан Бондаренко завоював бронзову медаль.

У розиграші Кубка України в груповій гонці серед чоловіків Артем Шевцов завоював золоту медаль, Руслан Бондаренко став срібним призером, Ігор Крот посів третє місце. Єлизавета Бабука стала третьою серед жінок, а Кирило Царенко і Владислав Шутко вибороли срібні нагороди у змаганні юніорів та юнаків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool