Кропивницькі школярі завітали у гості до поліцейських

Травень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині тривають профілактичні заходи загальнодержавного Тижня безпеки дорожнього руху. Працівники поліції проводять роз’яснювальну роботу серед різних вікових категорій його учасників, у тому числі – і наймолодших.

Сьогодні до відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області завітали учні четвертих класів загальноосвітньої школи №14.

Школярі ознайомилися з експозицією музейної кімнати історії розвитку та становлення правоохоронних структур, котрі забезпечували безпеку дорожнього руху на шляхах Кіровоградщини в минулому та на початку нинішнього століть.

Із величезним захватом діти знайомилися із роботою поліцейських роти реагування патрульної поліції «з середини». Мали нагоду посидіти у патрульному авто та побувати у службових кабінетах. Багато хлопчиків навіть визначилися з подальшим вибором професії після спілкування зі справжніми поліцейськими. Та «по секрету» сказали, що захоплюються службою у поліції та у майбутньому мріють боротися з правопорушниками на дорогах.

На завершення відвідин діти побували на майданчику для тимчасового зберігання транспортних засобів. Серед понівечених унаслідок аварій машин юні гості одразу посерйознішали та з переживаннями слухали розповіді поліцейських про причини виникнення і скоєння на автошляхах надзвичайних подій – дорожньо-транспортних пригод. Після побаченого та почутого школярі запевнили правоохоронців у розумінні того, що порушення Правил дорожнього руху у будь-якому випадку призводить до сумних наслідків. А тому пообіцяли, що не лише самі ніколи не порушуватимуть дисципліну на дорозі, а й застерігатимуть від таких намірів інших: рідних, знайомих і друзів.

Відділ профілактики дорожньо-транспортного травматизму, аналізу та планування управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool