Кропивницькі патрульні затримали осіб, які мали при собі речовини, що мають ознаки наркотичних засобів

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Вчора, 12 грудня, близько 13.00 години на лінію 102 надійшов виклик, у якому повідомлялося, що поруч із «Михайлівським» мостом у Кропивницькому двоє невідомих осіб здійснюють продаж наркотичних засобів.

На місце був спрямований екіпаж поліцейських, який у цей час здійснював піше патрулювання центрального району міста. У вказаному місці патрульні виявили двох громадян: один чоловік – житель Кропивницького, інший чоловік – проживає у селі неподалік міста.

Громадяни під час спілкування із правоохоронцями помітно нервували. У патрульних виникла підозра, що вони мають при собі речі, заборонені у обігу.

Здійснивши поверхневу перевірку обох чоловіків, патрульні виявили у них речовини, зовні схожі на наркотичні. У першого чоловіка у рукаві верхнього одягу була виявлена циліндрична колба чорного кольору, у середині якої знаходились два пакети із кристалічною речовиною жовтого кольору. У другого чоловіка – в гаманці, який був у верхньому одязі, було також виявлено прозорий пакет із кристалічною речовиною жовтого кольору.

Подібний випадок трапився декілька годин потому, близько 17.00 години, уже в іншій частині міста, а саме по вулиці Габдрахманова. Патрульні знову виявили у громадянина речовину, схожу на наркотичну.

Автопатруль здійснював патрулювання визначеної території обслуговування. Рухаючись вулицею Габдрахманова, патрульні помітили чоловіка, який поводив себе підозріло. Патрульні прийняли рішення поспілкуватися із ним. Чоловік поводився нервово. Патрульні провели поверхневий огляд особи. У результаті огляду в кишені його куртки було виявлено три поліетиленові пакети, вміст яких – кристалічна речовина жовтого та коричневого кольору.

У обох випадках на місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції. Громадяни були передано слідчим для з’ясування усіх обставин справи. Виявлені речовини були вилучені для проведення експертизи, у порядку, визначеному законом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool