Кропивницькі патрульні поліцейські затримали чоловіка, який ймовірно здійснив розбійний напад

Січень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 692 | Коментарі: 0

Сьогодні, 2 січня, близько 1 години ночі екіпажі патрульної поліції отримали на службовий планшет орієнтування. 

У ньому повідомлялось про те, що до одного із приватних домоволодінь по провулку Мирному зайшов чоловік, який перебуває у родинних стосунках із господинею дому.

Погрожуючи предметом, зовні схожим на ніж, він наніс жінці поранення в область передпліччя. Після чого силоміць забрав ноутбук, який належить господині, та пішов у невідомому напрямку.

На місце події відразу був спрямований екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце, правоохоронці переконалися, що загрози життю потерпілої немає. Патрульні надали їй першу домедичну допомогу.

Одночасно з метою пошуку зловмисника було розпочато відпрацювання прилеглих до місця події територій. Невдовзі одному із екіпажів вдалося виявити громадянина, який підпадав під орієнтування. При спілкуванні із чоловіком патрульні помітили на його одязі сліди, зовні схожі на залишки крові.

Це стало підставою для поверхневої перевірки громадянина. Під час перевірки у сумці, яку ніс із собою чоловік, патрульні виявили ноутбук потерпілої.

Громадянина було доставлено до Кропивницького відділу поліції та передано слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин справи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool