Кропивницькі лялькарі вирушили до Черкас

Лютий 10, 2019 | Новини | Переглядів: 748 | Коментарі: 0

 Сьогодні колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок вирушив до Черкас, де в рамках тижневого гастрольного туру представлятиме веселу повчальну історію «Готель «У Мурзика» В.Ігнатьєва.

Кумедні клоуни, Муся і Пуся, та вередливі лялькові персонажі, Мишка, кіт Мурзик та підступний Сірник, дадуть близько двадцяти вистав у школах і садочках Черкащини. 

Актори театру, Тамара Осауленко, Інна Марченко і Максим Борисов, гарантують малечі чудовий настрій, позитивні емоції і покращення знань з правил пожежної безпеки. Адже тематичний інтерактивний спектакль, завдяки легкому і ненав’язливому спілкуванню з веселими клоунами та ляльковими героями, вчить дітей обережному ставленню з вогнем, а також сприяє вихованню відповідальності і дружньої взаємодопомоги.

Натомість, черкаські лялькарі з детективною казкою «Як попалася Лисиця» М.Супоніна гастролюватимуть Кіровоградщиною, починаючи з 18 лютого.

 

Кропивницькі лялькарі, вирушили до Черкас

23 і 24 лютого черкащани зіграють виставу у театрі ляльок (м.Кропивницький, пл.Б.Хмельницького). Докладніше про план виступу митців можна дізнатися у адміністраторів закладів.

Хто бажає весело і з користю провести своє дозвілля, завітайте до театру. Казкові мешканці вже чекають на зустріч.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool