Кропивницькі легкоатлетки здобули путівки на паралімпійський чемпіонат світу.

Лютий 28, 2023 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Легкоатлетки Анастасія Мисник та Вікторія Шпачинська впевнено здобули путівки на паралімпійський чемпіонат світу.

Національна паралімпійська команда України з легкої атлетики розпочала свій шлях до Паралімпіади 2024 року в Парижі.

В ці дні в світі проходять кваліфікаційні змагання, які є відбірковими до чемпіонату світу, що відбудеться в липні 2023 року, Саме там будуть розіграні перші ліцензії на Паралімпіаду.

Вчора пройшов відбірковий турнір в Дубаї, де в змаганнях зі штовхання ядра виступали дві вихованки Кіровоградського РЦ "Інваспорт". У підсумку, триразова срібна призерка Паралімпійських ігор Анастасія Мисник стала переможницею змагань, а інша кропивничанка Вікторія Шпачинська посіла третє місце.

Як повідомив наставник наших легкоатлеток, заслужений тренер України Олег Соколовський обидві його підопічні справилися з поставленними завданнями й виконали кваліфікаційний норматив для участі в чемпіонаті світу. 

Легкоатлетки Анастасія Мисник та Вікторія Шпачинська впевнено здобули путівки на паралімпійський чемпіонат світу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool