Кропивницькі гімназисти вивчили правила безпеки життєдіяльності

Жовтень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 655 | Коментарі: 0

11 жовтня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області провели з учнями гімназії ім. Тараса Шевченка м. Кропивницький семінар щодо правил безпеки в осінній період.

Головну увагу в просвітницькій бесіді з дітьми рятувальники зосередили на думці, що від особистої відповідальності кожного залежить, чи вдасться спільними зусиллями мінімізувати кількість пожеж у побуті, які щодня стаються переважно з вини людей.

Знання та дотримання простих правил пожежної безпеки може зберегти не лише майно, але й життя. Поряд з тим фахівці Служби порятунку радили не забувати про можливість знайти під час прогулянки чи навіть у власному дворі незнайомий предмет, схожий на застарілий боєприпас часів Другої світової війни. В такій ситуації головне – не розгубитись та не чіпати знахідку, а позначити небезпечне місце будь-яким доступним способом та терміново викликати Службу «101» чи «102».

Підсумовуючи сказане під час семінару, рятувальники роздали тематичні листівки застерігаючого змісту та закликали школярів не втрачати пильності, більше уваги приділяти власній безпеці та постійно удосконалювати свої знання з основ безпеки життєдіяльності.

11 жовтня фахівці Управління ДСНС у Кіровоградській області провели з учнями гімназії ім. Тараса Шевченка м. Кропивницький семінар щодо правил безпеки в осінній період.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool