Кропивницьке ОСББ приймає оплату через QR-код

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Кропивницькі ОСББ застосовують сучасні технології не лише в утепленні, але й навіть в прийомі платежів. Новостворене ОСББ “Фортуна 8” приймає цільові внески на ремонт покрівлі будинку та на оплату за утримання будинку та прибудинкової території через QR-код

Тепер жителям будинку 8 по вул. Парковій у с. Созонівка Кіровоградського району не потрібно навіть відкривати Приват24 для здійснення оплат. Досить лише зчитати QR-код, розміщений на плакатах у будинку та у квитанціях і провести оплату за 2 секунди.

“Це дуже зручна технологія, і головне - абсолютно безкоштовна для ОСББ, - розповідає Олексій Музиченко, голова ОСББ “Фортуна 8”. - Такий QR-код ми роздрукували не лише на плакатах, що надзвичайно зручно. Кожен власник квартири отримує квитанції на оплату з уже заздалегідь підготовленим власним QR-кодом. Усі мають вибір - стояти в черзі до банківських кас чи відсканувати код і оплатити за 2 секунди. Я випробував особисто технологію. Працює, ще й як круто!”

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, на головній панелі натискаємо кнопку з зображенням QR-коду та скануємо його з квитанції чи в Інтернеті. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника відділення.

“Технологія миттєвої оплати комунальних платежів має безліч переваг, - розповідає Атрем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - По-перше, миттєво, без черг, комісій, заповнень квитанцій та можливих помилок. По-друге, її впровадження не потребує жодних додаткових інвестицій і витрат коштів для тих, хто її впроваджує”.

Як повідомили у ПриватБанку, на Кіровоградщині скористатись технологією миттєвої оплати можуть користувачі послуг ОКВП «Дніпро-Кіровоград», ВАТ «Кіровоградгаз» , ПРаТ «Кіровоградобленерго», інтернет-провайдера «Шторм». Оплатити миттєво можна і обіди юних гімназистів у гімназії ім. Т. Шевченка та добровільні внески у міському пологовому будинку. Крім того, жителі смт Смоліно Маловисківського району з задоволенням оплачують за допомогою цієї послуги квартплату комунальному підприємству ТОВ «Гудекс Екосервіс» і харчування діток у дитячих садках. До речі, саме смт Смоліно стало першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати квитанції з зображенням QR-коду. А жителі та гості Олександрії отримали можливість сплачувати проїзд через QR-код у міському транспорті


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool