Кропивничани, які здадуть зброю, звільняються від кримінальної відповідальності

Жовтень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

На території області триває місячник добровільної здачі зброї, спеціальних засобів самозахисту, вибухових матеріалів та боєприпасів, що розпочався 1 жовтня.

В цілому за три тижні до органів поліції громадянами здано 132 одиниці зброї, з яких понад 30% – незареєстровані мисливські гладкоствольні рушниці.

Також жителі області скористалися можливістю та добровільно здали 3 мисливських нарізних карабіни, 1 карабін часів Другої світової війни, 3 обрізи, 1 ручний протитанковий гранатомет, 2 гранати, 213 набоїв до зброї армійських зразків, 2 незареєстровані пристрої для відстрілу гумових куль, 3 одиниці холодної зброї та 150 г вибухівки.
Завдяки добровільній здачі до органів поліції незареєстрованої зброї і боєприпасів від кримінальної відповідальності вже звільнено 18 осіб.

На даний час більше 50 громадян виявили бажання в установленому порядку зареєструвати в особисте користування здану зброю. Нині тривають відповідні перевірки.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool