Кропивничани скаржаться на дорогі овочі (ФОТО)

Липень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

На ринках та у супермаркетах міста Кропивницький не дешевшають овочі, повідомляє FOTOINFORM.NET

Вже середина липня, а ціни на помідори, огірки, солодкий перець, картоплю, кукурудзу доволі високі.

Тиждень тому овочі трохи подешевшали і помідори на ринку біля автовокзалу можна було купити від 20 гривень, солодкий перець -18 грн, огірки 10 – грн, качан кукурудзи за 7 гривень. А вже вчора ціни знову «підскочили». Солодкий перець вже коштував від 22-24 грн, помідори – 26-32 грн, огірки -12-18 грн, а качан кукурудзи вже коштує 10 гривень. А якщо врахувати, що це ціни на одному ринку міста, де можна купити продукти дешевше ніж на інших ринках обласного центру, то виходить, що соціально незахищені версти населення навіть тут не можуть скупитися для себе.

« Добавили мені з липня місяця до моєї мінімальній пенсії 67 гривень, тепер я отримую 1564 гривні. Ціни ростуть, харчові продукти дорогі, а ця добавка до моєї пенсії просто знущання наді мною, ці гроші не перекривають зростання цін на найнеобхідніше – їжу та ліки», - скаржиться пенсіонерка Наталя.

«Сьогодні вже 10 липня, а помідори дорогі. Ходжу на ринок, щоб хоч трохи купити свіжих помідорів, бо у супермаркетах помідори аж по 45 гривень за кілограм. Раніше літом ціни на овочі були дешеві, а у цьому ,то цибулю по декілька штук купувала, бо ціна була більш ніж 40 гривень, а зараз помідори та солодкий перець дуже дорогі для мене», - розповідає кропивничанка Марія.

Кропивничани скаржаться на дорогі овочі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool