Кропивничани, рух транспорту у центрі міста буде обмежений

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням святкових заходів з нагоди відзначення 262-ї річниці заснування Кропивницького та з метою упорядкування дорожнього руху, в обласному центрі 17 вересня буде тимчасово перекриватися рух автотранспорту, у відповідності до затвердженої Програми святкування.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Як повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун під час прес- конференції, 17 вересня рух транспорту буде призупинений за наступними адресами:
по вул. Кавалерійській, на відрізку від вул. Тараса Карпи (вул. Тимірязєва) до вул. Медведєва, з 10.00 до 18.00;
по вул. Дворцовій, на відрізку від вул. Юрія Олефіренка (вул. Фрунзе) до вул. Великої Перспективної, з 10.00 до 18.00;

Також для організації та проведення урочистої ходи «Славимо рідне місто» буде тимчасово перекритим рух транспорту по вул. Великій Перспективній на відрізку від пам’ятника Ангелу Хранителю до готелю «Турист» з 11.15 (початок ходи об 11.30) до завершення руху колон (орієнтовно 12.00). Для забезпечення проведення святкових заходів на площі Героїв Майдану та на площі перед міською радою буде закритим рух транспорту по вул. Великій Перспективній лише від вул. Шевченка до вул. Преображенської до 14.00.
У вечірній час, відповідно до Програми святкових заходів, планується концерт на площі Героїв Майдану «Вечірні ритми святкового міста». Для його проведення буде перекритим рух автотранспорту по вул. Великій Перспективній на відрізку від вул. Шевченка до вул. Тараса Карпи (вул. Тимірязєва) з 18.00 до 23.00.

Громадський транспорт у цей час центральною частиною міста здійснюватиме маршрути по паралельних до Великої Перспективної вулицях – Чорновола і Пашутінській.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool