Кропивничани обурені рішенням міської влади

Жовтень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 3153 | Коментарі: 0

Сьогодні мешканці міста Кропивницький почали жваво обговорювати рішення міської влади, яка підтримала підняття в обласному центрі тарифів на теплозабезпечення, повідомляє FOTOINFORM.NET

Тепер мешканцям багатоповерхівок треба буде викласти за 1 кв.м 55 грн 73 коп.

А це майже 3000 грн в місяць за опалення 3 кімнатної хрущівки. А додати до цієї суми інші комунальні послуги, то виходить що двох мінімальних пенсій не вистачить.

«З дуба впали наші місцеві можновладці, Уряд обіцяв, що за опалення в цьому році буде не більше 35 грн за кв.м. А наш Кропивницький, як завжди. У поганому розумінні – перший. Чому у нашому місті такі великі тарифи? Ми що найдурніші в державі? Майже 56 гривень за кв.м - це вже занадто. В нашому місті треба щось змінювати, якщо місцева влада не може, то треба її міняти», - каже кропивничанка Наталя.

Сьогодні мешканці міста Кропивницький почали жваво обговорювати рішення міської влади, яка підтримала підняття у обласному центрі тарифів на теплозабезпечення, повідомляє FOTOINFORM.NET


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool