Кропивничани на карантині стали частіше читати книги

Серпень 06, 2020 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

Перефразовуючи відому фразу, запитаємо так: «Чи любите ви читати книги так, як любимо ми?».

Корнєєва Людмила Трохимівна, одна з кращих читачів бібліотеки-філії №9, її хобі - читання книг.

«Мені іноді стає сумно, коли я розумію, що життя занадто коротке, щоб прочитати всі цікаві книги. Але тим більше треба прагнути прочитати якомога більше, хоча б найкращі.
Для мене книга – це невичерпне джерело знань, глибока криниця розуму та мудрості, філософії та історії, радості та суму, що передаються нам через авторські думки та слова. Книга - це немов двері в інший казковий і загадковий світ. Я вважаю, що до книги потрібно ставитися з повагою, розумінням, обережністю», - ділиться враженнями пані Людмила.

Людмила Трохимівна упевнена, що свою долю кожен будує сам. Недаремно кажуть, що сильного доля веде — слабкого волочить.

Висловлюємо подяку і вдячність за співпрацю протягом довгого часу. Ми дуже цінуємо таких ентузіастів, які прикрашають життя нашої бібліотеки своєю кипучою енергією!

 

    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool