Кропивничани фотографують переповнені сміттєві баки (ФОТО)

Січень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 1788 | Коментарі: 0

Мешканці міста Кропивницький у соцмережі виставляють пости, в яких пишуть про незадовільну роботу підприємства, яке займається вивозом сміття, повідомляє FOTOINFORM.NET

Майже кожного дня у фейсбуці мешканці обласного центру виставляють фотографії переповненних сміттєвих баків. Ці городяни незадоволені, що купи непотрібу валяються біля сміттєвих баків. Як коментують мешканці міста Кропивницький, що таке відбувається не тільки під час свят, а і в інші дні.

ФОТОИНФОРМ на днях інформував, що переповнені сміттєві баки були у самому центрі міста.

«Ось і я про те що сплата має бути вчасно, а сміття почекає. Тоді виникає питання за що ми платимо??? Щоб вийти і пройтися по сміттю, яке ще й собаки розтягнули по всюди», - пише у фейсбуці Анна Шевчук


Кропивничани фотографують переповнені


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool