Кропивничанам пропонують додати ще одну зірку до свого відпочинку

Травень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Пекельне літнє сонце вже у травні нагадало кропивничанам про необхідність подбати про відпочинок. Аби кожен мав змогу покращити умови свого відпочинку, збільшити кількість зірок у обраному готелі чи пансіонаті, ПриватБанк рекомендує скористатись сервісом «Оплата частинами».

«Оплата частинами» - це унікальна програма ПриватБанку, яка дозволяє будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку, оплатити в момент покупки не всю вартість путівки, а лише її частину, решта суми розбивається рівними частинами.

Скористатись програмою «Оплата частинами» кропивницькі туристи можуть у партнерів ПриватБанку:

Xclusive Travel (вул. В. Черновола, 43),

Coral Travel (м. Кропиницький, вул. В. Чміленка, 39/14),

Join Up (м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 24Б),

Интурист- Кировоград (вул. Островського, 2),

Аввентура (у м. Знам’янка, вул. Грушевського, 24).

Уже сьогодні кожен може дозволити собі найкомфортнішу поїздку, а оплачувати отримане задоволення можна згодом і рівними частинами, протягом наступних 4 місяців - без додаткових відсотків чи прихованих комісій. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.

« І ПриватБанк, і наша туристична агенція мають одну мету - покращити життя наших клієнтів, зробити його різнокольоровим та яскравим, тому і не дивно, що ми стали партнерами, - розповідає Катерина Стерпул, власниця туристичної агенції «Join Up». - Усе найкраще - нашим клієнтам. Унікальні сервіси ПриватБанку надають можливість усім без виключень долучитись до незрівняного світу мандрівок. Ніщо не приносить такого задоволення, як подорожі, відпочинок у горах, на березі моря чи океану. Завдяки сервісам ПриватБанку усі наші клієнти можуть здійснити нездійсненні, здавалося, мрії. Відпочивай уже сьогодні, а оплачуй згодом».

«Оплату частинами» пропонують більше 800 закладів Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм.

В Кіровоградській області з початку року за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» було здійснено більше 5 тис. покупок на загальну суму у 23 млн грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool