Кропивничанам нагадують, щодо зміни документів у зв'язку зі зміною назви міста

Серпень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1154 | Коментарі: 0

Зміни до правовстановлюючих документів та документів щодо місця проживання фізичної особи не потребують їх обов'язкового внесення у зв'язку зі зміною назви міста.

На цьому акцентувала увагу кропивничан начальник юридичного управління міської ради Марина Смаглюк, коментуючи наслідки перейменування Кіровограда для мешканців обласного центру.

Не встановлено і термінів та обов'язковості внесення змін до правоустановлюючих документів майнового характеру та змін до місцезнаходження юридичної особи, місця проживання фізичної особи у зв’язку із зміною назви (перейменуванням) скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об’єктів топоніміки населених пунктів.

За бажанням особи ці відомості безоплатно вносяться до документів, в яких зазначаються відомості про місце проживання/перебування.

А у разі внесення таких змін, адміністративний збір з громадян не справляється, наголосила Марина Смаглюк.
Відповідно до пункту 16 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207, у разі прийняття рішення про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої на підставі відповідних актів вносяться зміни до реєстру територіальної громади із збереженням попередніх даних та із подальшим внесенням цієї інформації до Реєстру.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool