Кропивничан заставлять вчитися економити дорогі енергоресурси

Лютий 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1623 | Коментарі: 0

Мешканців Кропивницького, які отримують субсидію, чекає нововведення.

Багато людей не знали, як сплачувати по субсидії, якщо використовували менше газу чи електрики при опаленні своєї оселі. Були випадки , що навмисно спалювався залишковий газ, щоб використання співпадало з нормою по субсидії. Тепер залишків не буде , тому що Уряд знизив норми споживання тепла, газу та електрики в опалюваний період.

Зокрема, Урядовий портал інформує мешканців України, згідно з рішенням Уряду з 1 травня 2017 року в Україні діятимуть такі соціальні нормативи:
теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) абонентами, житлові будинки яких обладнані будинковими та/або квартирними приладами обліку, - 0,0431 Гкал на 1кв. метр опалюваної площі на місяць в опалювальний період;
електричної енергії для індивідуального опалення - 51 кВт•г на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період;
природного газу для індивідуального опалення - 5,0 куб. м на 1 кв. метр опалювальної площі на місяць в опалювальний період.

читайте також: Захмарні ціни на ковбасу, копченості та сир гнітюче діють на кропивничан
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool