Кропивничан запрошують заздалегідь готуватись до новорічних свят

Листопад 20, 2017 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

Мережа магазинів «Планета годинників та подарунків», що у Кропивницькому за адресами: ТЦ «Барва» (вул.Перспективна, 51) - 1 поверх та ТЦ «Фуршет» (вул.Волкова, 2) - 2 поверх, стали партнерами ПриватБанку та пропонують своїм клієнтам не лише розширені можливості розрахунку платіжними картками, але й унікальну послугу «Оплата частинами».

Останній місяць осені нагадує нам про початок зими, а значить - про початок наймагічніших новорічних та різдвяних свят. Аби ніхто з рідних та близьких не залишився поза увагою, ПриватБанк та магазин «Планета годинників та подарунків” рекомендують подбати про святкові сюрпризи заздалегідь. Власники цього магазину проявляють справжню лояльність до своїх клієнтів та надають повний спектр послуг, в тому числі - і можливість придбати подарунки сьогодні, а оплачувати протягом наступних 4 місяців. Саме тут можна знайти масу неймовірних подарунків на будь-який смак, навіть - найвибагливіший!

«Ми шануємо своїх клієнтів, турбуємося, аби їм було зручно та комфортно обслуговуватися саме у наших магазинах, - розповідає Валерій Рочняк, власник мережі магазинів «Планета годинників та подарунків». - ПриватБанк дав нам інструмент для розширення можливостей. Крім того, конкурентні тарифи на всі операції та найбільша кількість клієнтів серед інших фінансових установ говорить лише на користь саме цього банку».

Сервіс «Оплата частинами» Приватбанку допомагає продавцям збільшити обсяг продажів на третину за рахунок продажу в кредит. Ця пропозиція значно збільшує клієнтопоток за рахунок швидкого і доступного кредиту, підвищує лояльність клієнтів, адже дає змогу здійснити покупку тут і саме зараз, а єдиний чек надає можливість продавати в кредит декілька товарів відразу. Продавець збільшує оборотність товару: можна розпродати залишки і неліквідний товар. І що не менш важливо - оформлення покупки на місці, без кредитного експерта і документів, потрібна лише банківська картка клієнта. Усі ризики неповернення коштів бере на себе банк. Усі платежі магазин отримує завжди і вчасно. Співпраця з ПриватБанком дозволить підприємцям впровадити зручне і сучасне обслуговування клієнтів та забезпечить зростання бізнесу.

«У магазинах «Планета годинників та подарунків» люблять своїх покупців, обслуговують на «відмінно», тому і пропонують безкоштовну розстрочку, - розповідає Олена Таровик, керівник Направлення «Оплата частинами» Кіровоградської філії ПриватБанку. - Лояльний продавець завжди знає потреби та можливості своїх покупців, іде назустріч, дозволяючи придбати товар уже сьогодні, а оплачувати протягом кількох місяців, без переплат та додаткових платежів. Якщо у минулому році лише у нашій області було 1225 торгових точок, які пропонували придбати товари в безкоштовну розстрочку, то вже сьогодні їх кількість перевищує 1460».

ПриватБанк не має конкурентів по сервісу «Оплата частинами» в Україні. За кордоном такий сервіс поширений лише в Ізраїлі і Туреччині. 20% загального товарообігу цих країн відбувається саме через цю технологію. Послуга надається практично в кожній торговельній точці на всі групи товарів, включаючи продовольчі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool