Кропивничан запрошують у «Різдвяне містечко»

Грудень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Департамент культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації та обласний Центр народної творчості запрошують 23 - 25 грудня 2017 року з 11.00 до 15.00 год. у м. Кропивницький на площу Героїв Майдану у «Різдвяне містечко», де відбудеться новорічно-різдвяне святкове концертно-театралізоване дійство.

Новорічні віншування розпочнуться з виступу академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» Кіровоградської обласної філармонії (художній керівник - народна артистка України Антоніна Червінська, керівник оркестру - заслужений працівник культури України Микола Кваша, хореографія народного артиста України Анатолія Кривохижі).

Продовжать концертну програму виступи кращих аматорських колективів Кіровоградщини.

Святковий настрій жителям та гостям міста даруватимуть Дід Мороз, Снігуронька, казкові персонажі та щедрувальники у супроводі талановитих аматорів Палацу культури «Світлопільський» міста Олександрії, Долинського, Олександрівського, Бобринецького районів, Побузького міського Палацу культури Голованівського району.

Закружляють у святковому хороводі народні аматорські творчі колективи: Новоукраїнської об’єднаної територіальної громади, ансамбль пісні і танцю «Горлиця» Кіровоградського районного Будинку культури, народний аматорський вокальний ансамбль «Дніпряночка» Світловодського районного Будинку культури.

З веселими піснями та новорічними побажання засіватимуть на щастя і добро творчі аматорські колективи Компаніївського, Маловисківського, Олександрійського, Знам’янського, Новгородківського, Петрівського районів, Власівського селищного Будинку культури з м. Світловодська.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool