Кропивничан запрошують у бібліотеці знайти своє кохання

Лютий 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1375 | Коментарі: 0

14 лютого – найромантичніший день року! Це день червоних троянд, солодкого шоколаду, янгольських сюрпризів і звичайно ж справжнього кохання! Якщо ви ще не вирішили, як бажаєте відсвяткувати цей день, тоді спільно з Управлінням освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА запрошуємо Вас на День святого Валентина до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва.

Адже тут на Вас чекає безліч сюрпризів, романтичних несподіванок та свято пошуку справжнього кохання!

Для відвідувачів працюватиме інстальована фотостудії «Love is...» де кожен бажаючій зможе створити оригінальне фото як індивідуальне, так і разом з коханою людиною. До вашої уваги чудовий антураж - крила янгола, романтичні окуляри, червоні серця, маленькі Купідончики та інші романтичні аксесуари.
Протягом дня діятиме Пошта Купідона, де ви зможете залишити валентинки для своїх коханих.

О 13.30 розпочнеться шоу-програма «Знайди своє кохання». Хлопці та дівчата з різних навчальних закладів міста намагатимуться «побудувати» кохання в он-лайн форматі. А завдяки нашим партнерам - кав’ярні «Франс.ya», бару «Ne speshi», шоколадній кондитерській «Какао Боб», ковзанці «Слайз» та фотографу Тетяні Ященко учасники зможуть продовжити романтичне знайомство та спілкування після завершення заходу. Гармонії та бурхливих емоцій шоу-програмі додадуть танцювальні та музичні номери у виконанні клубу спортивного бального танцю «Діамант», школи східного танцю «Шакті» та саксофоніста Дениса Чернецького.

Сюрпризи та подарунки чекатимуть і на глядачів! Саме для них буде проведено розіграш романтичній лотереї.
Тож, приходьте на зустріч коханню, і хто знає, можливо, цього дня стріла Амура раптово наздожене вас і ваше серце більше ніколи не буде самотнім!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool