Кропивничан запрошують домогти у розчистці центрального стадіону міста

Лютий 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

Стадіон «Зірка» готується прийняти матч 19-го туру Ліги Парі-Матч, між кропивницькою «Зіркою» та ФК «Дніпро». Сьогодні, розпочались роботи по розчистці центрального поля нашої арени від снігу.

Відзначимо, що хоча працівники нашого футбольного клубу вже проводили роботи по розчистці трибун стадіону, сніг, який випав два дні тому, вніс корективи у роботу всіх служб стадіону.

Короткий коментар дав виконавчий директор клубу Андрій Перевозник, який теж приймав участь у роботах:

- Вже 5 років кропивницький стадіон не стикався з такою кількістю опадів перед грою. І це не дивно, адже жодного разу в історії «Зірка» не проводила офіційний матч в лютому. Звичайно, ми слідкуємо за прогнозом погоди і сподіваємося, що великих опадів більше не буде.

Що ж до тієї кількості снігу, яка є на стадіоні, то вже оперативно розчищене запасне тренувальне поле, на якому сьогодні черговий спаринг проводили юнаки «Зірки» U-19 з запорізьким «Металургом». Також регулярно розчищається прохід від педагогічного університету до вулиці Чорновола. Ну а зараз ми почали поступово очищати і центральне поле. Ми очікуємо допомогу від всіх небайдужих, адже більшість робіт на основному полі та на трибунах доведеться проводити вручну, хоча важку техніку ми, звичайно, теж задіяли. Так що якщо є бажання допомогти клубу – долучайтеся!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool