Криза влади добралася до Кіровограда,- Анна Ніжнікова

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 2169 | Коментарі: 0

Голова фракції «Опозиційного блоку» у Кіровоградській міській раді Анна Ніжнікова заявляє, що криза влади, політичні договорняки і торги з Києва добралися уже й до Кіровограда, повідомляє «КП»

– Крім того, що вся Україна втомилася від скандальної «прем’єріади» у Києві, коли ведуться підкилимні перемовини і політичні торги, у Кіровоградській міськраді учора відбулося фактично те саме. Цю владу не цікавлять питання життя громади, особливо виділення землі нашим АТОвцям, – її цікавлять лише кадрові рішення і повний контроль над посадами й комісіями у раді, – наголошує Ніжнікова.

Керівник фракції переконана, поки влада займається кадровим дерибаном, доти не буде порядку у місті.
– На кожному засіданні сесії в першу чергу депутати мають розглядати питання, з якими до них звертаються люди. Сьогодні цього не має! – констатує Ніжнікова.

Нагадаємо учора, фракція «Опозиційного блоку» на знак протесту проти кулуарних домовленостей провладних партій покинула сесійну залу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool