Кримінальну справу відносно службовця Олександрівського виправного центру направлено до суду

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Як ми вже повідомляли раніше, Кіровоградським прокурором з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних справах порушено кримінальну справу (за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України) відносно службової особи Олександрівського виправного центру Управління державного департаменту України з питань виконання покарань України в Кіровоградській області. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Співробітник внутрішньої служби не організував та не забезпечив нагляд за роботою засуджених за межами виправної установи. Двоє засуджених, працюючи на так званому «контрагенському об’єкті», лишилися без належного нагляду. Отримали нагоду не лише розпивати спиртні напої, але й під загрозою застосування насильства небезпечним для життя фізичної особи-підприємця, на території якого працювали, заволоділи приватним легковиком «Шевроле-Авео», мобільним телефоном і готівкою (більш ніж трьома тисячами гривень) та зникли у невідомому напрямку. Згодом засуджених було затримано.
Наразі досудове слідство у справі завершене. Кримінальну справу направлено до Олександрійського районного суду для розгляду по суті.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool