Кримінальні злочини на Кіровоградщині

Листопад 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 21 листопада 2012 року

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 256 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з яких 13 зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань (мають ознаки кримінальних правопорушень).

До Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами у вигляді забою м’яких тканин обличчя та струсу головного мозку доставлено 25-річного місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження на ґрунті особистих неприязних відносин потерпілому під час сварки наніс 68-річний житель районного центру.

До Компаніївського райвідділу міліції надійшло повідомлення про скоєння крадіжки із домоволодіння жительки одного із сіл району. Попередньо встановлено, що жінка вдома у вечірній час розпивала спиртні напої з двома односельцями, 48 та 53 років, які залишились ночувати у будинку. Вранці, коли гості пішли, потерпіла виявила відсутність 250 гривень та металевої сковорідки.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool