Кримінальні злочини на Кіровоградщині

Листопад 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1135 | Коментарі: 0

найбільш резонансні злочини та події на 14 листопада 2012 року

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 8 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 5 крадіжок майна громадян та 8 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Ленінського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні пограбування раніше судимого 16-річного місцевого жителя. На одній із вулиць міста юнак із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів мобільним телефоном вартістю 1400 гривень 13-річного жителя обласного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із проникаючим пораненням черевної порожнини доставлено 31-річного місцевого жителя. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від 26-річного жителя одного із сіл району у ході сварки, що виникла між чоловіками.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції затримали 24-річного жителя одного із населених пунктів району, у якого виявили три паперові та один поліетиленовий згорток з подрібненою коноплею. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 19-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні переднього мосту до трактора, що знаходився на території місцевого сільськогосподарського товариства. Викрадене майно вилучено та повернуто власнику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool