Кримінальні Новини Кіровоградщини

Листопад 10, 2012 | Новини | Переглядів: 2704 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 9 листопада 2012 року. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До Новоархангельського райвідділу міліції із заявою про злочин звернувся 56-річний житель одного з сіл. Чоловік повідомив, що минулої ночі невідомий проник на територію його домоволодіння, звідки викрав 8 голубів, 2 папуг та кролика, чим спричинив збитки на загальну суму близько 1210 гривень. У скоєнні цього злочину правоохоронці викрили 28-річного жителя іншого села. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Жертвою злочину стала і 55-річна жителька Новоархангельського району, з будинку якої було викрадено гроші у сумі 800 гривень. Працівники міліції встановили особу зловмисниці, яка скоїла цей злочин. Нею виявилася 45-річна односельчанка потерпілої, яка скориставшись тим, що жінка спала, викрала гроші з її сумочки, що знаходилась в кімнаті. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Устинівського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у крадіжці велосипеда «Україна» у 59-річної жительки одного з сіл району. Ним виявився 21-річний непрацюючий односельчанин, який помітивши, що жінка залишила транспортний засіб без нагляду, забрав його. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції встановили особу зловмисника, який злив 100 літрів дизпалива з трактора 52-річного жителя одного з сіл, що стояв біля двору. Ним виявився 19-річний односельчанин. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Маловисківського райвідділу міліції звернувся 39-річний житель району. Чоловік поскаржився, що з території його домоволодіння викрадено бензопилку «Штіль». У скоєнні цього злочину працівники міліції викрили 40-річного жителя одного з сіл району. За цим фактом порушено кримінальну справу.

В одному із населених пунктів Маловисківського району за добровільною згодою господаря проведено огляд домоволодіння 59-річного місцевого жителя, під час якого правоохоронці виявили близько 150 грамів коноплі.
А під час санкціонованого обшуку домоволодіння одного з жителів обласного центру, працівники міліції виявили близько 75 грамів подрібненої коноплі та 75 капсул нарковмісних лікарських засобів.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводиться перевірка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool