Кримінальні Новини Кіровоградщини

Листопад 22, 2012 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 22 листопада 2012 року

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 296 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення, інші правопорушення та події, з яких 37 внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (мають ознаки кримінальних правопорушень).

У селищі Голованівськ місцевому 44-річному жителю були нанесенні тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, закритої черепно-мозкової травми та рубленої рани лобної області голови. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому на ґрунті особистих неприязних відносин спричинив 24-річний житель районного центру.

До Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення про скоєння крадіжки в одному із магазинів міста. Встановлено, що джинси вартістю 350 гривень із торговельного закладу шляхом вільного доступу викрав 36-річний житель обласного центру.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку грошей з будинку 68-річної жительки одного із сіл району її родичем. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили та вилучили у 52-річного чоловіка 200 доларів США, які він таємно викрав із гаманця своєї родички.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool