Кримінальна справа стосовно службової особи банку

Квітень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

У ході здійснення правозахисної діяльності прокуратурою Гайворонського району проведено перевірку відділення комерційного банків щодо дотримання банківського законодавства при видачі кредитних коштів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

За її результатами порушено кримінальну справу відносно колишнього начальника відділення цього банку за ознаками складу злочинів передбачених ч.2 ст. 364-1 та ч.2 ст. 366 КК України.

  Згадана особа склала неправдивий кредитний договір від імені місцевої жительки. Жінка просила у банку кредит у сумі 20 тис. грн.. Натомість начальник відділення банку завищила суму проханого кредиту на 25 тис. грн. Згодом передала готівкою клієнту 20 тис. грн. кредиту, а 25 тис. грн. розпорядилася на власний розсуд.
          У кримінальній справі заявлено цивільний позов про стягнення з винної особи на користь банку суму нанесеної матеріальної шкоди.
Зазначена кримінальна справа закінчена розслідуванням та направлена для розгляду до Гайворонського районного суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool