Кримінальна Кіровоградщина

Листопад 09, 2012 | Новини | Переглядів: 906 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 8 листопада 2012 року . Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 16 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 6 крадіжок майна громадян та 6 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 19-річного місцевого жителя. Зловмисник викрав сумку жительки районного центру з грошима у сумі 50 гривень, парасолькою та документами. За цим фактом порушено кримінальну справу. Частину викраденого вилучено.

На одній із вулиць селища Новоархангельськ правоохоронці зупинили 26-річного жителя одного із сіл району, у якого виявили паперовий згорток з коноплею вагою 15 грамів.
А на території домоволодіння 22-річного жителя міста Олександрії працівники міліції виявили шість кущів висушених рослин коноплі вагою близько 200 грамів.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Кіровоградського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини доставлено 25-річного жителя одного із сіл району. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому під час спільного розпиття спиртних напоїв спричинила його 27-річна родичка. З місця події вилучено кухонний ніж. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 18-річного жителя одного із населених пунктів району. Зловмисник підозрюється у викраденні 4 коліс з автомобілів, припаркованих поблизу однієї із будівель, що належать жителям району, а також інструментів і запасних коліс, що знаходились у багажниках даних транспортних засобів. За цим фактом порушено кримінальну справу. Викрадені речі вилучено та повернуто власникам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool