Кримінальна Кіровоградщина

Листопад 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 6 листопада 2012 року

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 15 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 23 крадіжки майна громадян, 3 випадки зберігання зброї та 10 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 41-річного раніше судимого непрацюючого жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні з території домоволодіння місцевої жительки металевої драбини, алюмінієвого дроту вагою близько трьох кілограмів, газового балону, подрібнювача для качанів та алюмінієвого посуду, завдавши потерпілій збитків на суму близько 1000 гривень.

До Маловисківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні за медичною допомогою звернувся 36-річний місцевий житель. У чоловіка діагностували перелом нижньої щелепи та перелом ребра. У ході проведення перевірки встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому на ґрунті особистих неприязних відносин спричинили троє жителів районного центру, 21, 25 та 27 років.

Працівники УБОЗ УМВС в області у результаті проведення двох оперативних закупівель задокументували злочинну діяльність 33-річного жителя обласного центру. Зловмисник збув 1 грам метамфетаміну за гроші у сумі 600 гривень. Під час затримання у підозрюваного правоохоронці виявили поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною, схожою на «психотроп», яку вилучили та направили на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області виїхали за спрацюванням сигналізації в одному із магазинів міста, де виявили 34-річного кіровоградця, який намагався викрасти з приміщення торговельного закладу, не розрахувавшись, пляшку алкогольного напою вартістю близько 50 гривень. Перевірку за цим фактом проводить Кіровський відділ міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool