Кримінальна Кіровоградщина

Листопад 06, 2012 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 5 листопада 2012 року

Протягом трьох діб працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 2 пограбування, 12 крадіжок майна громадян та 9 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 41-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні велосипеду жителя іншого населеного пункту, який без нагляду залишив свій транспортний засіб у лісосмузі.
Став жертвою крадія й інший житель цього ж села. 43-річний раніше місцевий житель викрав велосипед та дві вудки потерпілого, який приїхав на риболовлю до водойми. Транспортні засоби вилучено.

До співробітників батальйону патрульної служби на одній із вулиць обласного центру звернувся працівник автозаправної станції, який повідомив, що невідомі особи відкрито заволоділи двома пластиковими каністрами об’ємом 4 літри з рідиною для миття скла. У ході відпрацювання прилеглої території правоохоронці за «гарячими слідами» викрили у скоєнні злочину двох місцевих жителів, 19 та 22 років. Викрадене вилучено.

В одному із населених пунктів Маловисківського району за добровільною згодою господаря під час огляду домоволодіння 23-річного місцевого жителя правоохоронці виявили близько 40 грамів коноплі. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

До Петрівського райвідділу міліції надійшло повідомлення жителя одного із сіл району про крадіжку шести металевих віконних рам із приміщення свиноферми. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних у скоєнні злочину. Ними виявилися двоє 13-річних місцевих жителів.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції викрили у скоєнні пограбування 15-річного місцевого жителя. На одній із вулиць міста зловмисник, ударивши 60-річного жителя районного центру в обличчя, відкрито заволодів його мобільним телефоном та грошима у сумі 70 гривень. За цим фактом порушено кримінальну справу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool