Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 26 жовтня 2012 року. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 10 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 8 крадіжок майна громадян та 2 злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Новгородківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох жителів одного із сіл району, 18 та 32 років. Зловмисники підозрюються у викраденні чотирьох металевих швелерів вагою близько 150 кілограмів із території домоволодіння місцевої жительки на загальну суму 300 гривень.

На одній із вулиць міста Олександрії правоохоронці зупинили 26-річного жителя одного із населених пунктів району, у якого виявили паперовий згорток з марихуаною вагою близько 15 грамів.
А у одному із сіл Маловисківського району за добровільною згодою власника під час огляду домоволодіння 48-річного місцевого жителя працівники міліції виявили близько 20 грамів коноплі.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Знам’янського міського відділу міліції звернулась місцева жителька, яка повідомила, що її неповнолітньому сину на одній із вулиць міста невідома особа нанесла тілесні ушкодження у вигляді саден на голові та обличчі. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 31-річний житель районного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Працівники Онуфріївського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 21-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні велосипеду із двору домоволодіння місцевої жительки. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області під час виїзду за спрацюванням «тривожної» кнопки у одному із супермаркетів міста затримали двох жителів обласного центру, 23 та 57 років. Один із чоловіків намагався, не розрахувавшись, пронести повз касу пляшку алкогольного напою, інший – кілька пар шкарпеток.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool