Кримінальна Кіровоградщина

Жовтень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події .  Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 13 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 9 крадіжок майна громадян та 5 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Олександрійського міського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 32-річного раніше судимого місцевого жителя. Зловмисник проник до квартири жителя районного центру, звідки викрав комп’ютер та фен. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із травмами голови звернувся за допомогою 20-річний житель одного із сіл району. У потерпілого медики діагностували забій м’яких тканин голови, струс головного мозку та забій щелепи. Встановлено, що тілесні ушкодження чоловіку наніс під час бійки 39-річний місцевий житель.

На одній із вулиць обласного центру під час відпрацювання території міста правоохоронці зупинили 27-річного місцевого жителя, у якого виявили поліетиленовий пакет із марихуаною вагою близько 450 грамів. За словами чоловіка, зілля він нарвав у лісосмузі та ніс додому, аби у подальшому використати для власного вживання. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Олександрівського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину двох неповнолітніх жителів одного із сіл району, 15 та 12 років. Зловмисники підозрюються у викраденні DVD-плеєра та грошей у сумі 50 гривень із будинку місцевого жителя. За цим фактом порушено кримінальну справу. Частину викраденого вилучено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool