Кримінальна Кіровоградщина

Грудень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події на 12 грудня

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ Кіровоградщини надійшло 254 заяви і повідомлень громадян, з них 157 з ознаками кримінальних правопорушень.

До Долинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з травмою у вигляді непроникаючої колотої рани стегна було доставлено 32-річного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав під час сварки, що виникла на ґрунті особистих неприязних відносин, із 48-річним жителем районного центру.

Від працівників охорони одного із супермаркетів обласного центру до Кіровського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку. Попередньо встановлено, що 46-річний кіровоградець викрав з приміщення торгівельного закладу пляшку алкогольного напою вартістю близько 130 гривень. Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

До Новоархангельської лікарні із травмами у вигляді закритого перелому кількох ребер був доставлений 37-річний житель одного із сіл району. Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження на ґрунті особистих неприязних відносин чоловік отримав від свого 40-річного родича. За цим фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool