Кримінальна Кіровоградщина

Листопад 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

Про найбільш резонансні злочини та події на Кіровоградщині. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Працівники Світловодського міського відділу міліції викрили у скоєнні злочину 37-річного непрацюючого місцевого жителя. Зловмисник підозрюється у крадіжці електродрелі з прилавку магазину будівельних матеріалів. Наразі викрадений інструмент вилучено.

До Олександрійського райвідділу міліції надійшло повідомлення жителя одного із сіл району про скоєння стосовно нього пограбування. У скоєнні злочину правоохоронці викрили 43-річну односельчанку потерпілого, яка під час спільного вживання алкогольних напоїв відкрито заволоділа грошима чоловіка у сумі 700 гривень. За цим фактом порушено кримінальну справу.

Працівники Новоукраїнського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні пограбування. Ним виявився 39-річний житель одного із населених пунктів району. Чоловік зайшов до магазину, розташованого на території районного центру, та, незважаючи на зауваження продавця, відкрито викрав пляшку пива.

До Олександрійського міського відділу міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що після візиту свого знайомого виявила відсутність фотоапарату, придбаного цього року за 900 гривень. У скоєнні злочину правоохоронці викрили 21-річного жителя районного центру. Викрадене вилучено. Вирішується питання про порушення за цим фактом кримінальної справи.

Працівники Новоархангельського райвідділу міліції встановили особу підозрюваного у крадіжці грошей з банківської картки жителя одного із сіл району. Ним виявився 16-річний житель іншого населеного пункту. Юнак викрав ключ від кімнати, де проживає потерпілий. Взяв його картку та зняв з неї кошти у сумі 200 гривень, а потім повернув «пластик» на місце і підкинув ключ від помешкання. За цим фактом порушено кримінальну справу.

В обласному центрі в одному із магазинів спрацювала сигналізація. За викликом на місце події прибули працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області, де виявили 20-річного місцевого жителя, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вів себе грубо, ображав продавців нецензурною лайкою.
Чоловіка доставили до Ленінського відділу міліції. Під час проведення зовнішнього огляду у його сумці правоохоронці виявили два набої різного калібру, які, за словами кіровоградця, він знайшов ще у 2010 році на одній із вулиць міста. Боєприпаси вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool