Кримінал: Застілля трьох знайомих призвело до трагедії

Червень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Працівники Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні тяжкого злочину 31-річного раніше судимого жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у населеному пункті двом чоловікам нанесено ножові поранення. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Правоохоронці з’ясували, що двоє 28-річних жителів Миколаївської області розпивали спиртні напої з місцевим жителем у його домоволодінні. Згодом між гостями та господарем будинку виник конфлікт.
Один із знайомих запропонував поговорити як справжні чоловіки на вулиці. Місцевий житель погодився, але, остерігаючись застосування з боку гостей фізичної сили, прихопив із собою ножа. І вже на подвір’ї ударив одного із молодиків в область спини, а іншого у груди та живіт.
Для останнього із потерпілих ці поранення виявилися фатальними. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у реанімаційному відділенні лікарні. Інший чоловік наразі перебуває на лікуванні.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Підозрюваного затримано у порядку ст. 115 КПК України. Слідство триває.
 

Мастер-Колесо это: Мобильный шиномонтаж, шиномонтаж круглосуточно, Выездной шиномонтаж, Ремонт проколов, балансировка колёс.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool