Крим: пожежа на речовому ринку

Квітень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1474 | Коментарі: 0

14 квітня о 08:22 до Головного управління ДСНС України в АР Крим надійшло повідомлення про пожежу за адресою м. Сімферополь вул. Пушкіна, 35 в окремо розташованому торгівельному ряді на території речового ринку ПАТ ФК «Таврія».

Пожежа сталась в торгівельному ряді з металевих приміщень для торгівлі тканиною та весільними сукнями. Площа пожежі склала 100 кв. м. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання в наслідок аварійної роботи мережі під час централізованого включення електроживлення на ринку. Електроживлення згідно встановленого графіку ввімкається з 08:00 до 17:00. Пожежею знищено два торгівельних приміщення з весільними сукнями №41 та тканиною №40, власники встановлюються. Пожежею пошкоджено три торгівельних приміщення з тканиною. Жертв і постраждалих не має. Сума збитків встановлюється. Пожежу ліквідовано о 08:55, до гасіння було залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки, 37 чоловік особового складу. На місці події працює: слідча група Центрального РВ Сімферопольського МУ ГУ МВС України в АР Крим, оперативний склад Головного управління ДСНС України в АР Крим, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool